Bruno Mars sjunger "baby" i samförstånd i Texas


Cody Simpson prata om Justin Bieber och avslöjar att han hjälpt sin karriär

Cody Simpson talade lite om den gemensamma jämförelser som görs även med den kanadensiska sångerska i en intervju med Artisan News. Se vad Cody Simpson pratade om Justin Bieber:




"Jag träffade Justin  ." säger sångaren. "Jag skulle inte säga att jag är trött på att [som jämförs] eftersom han är supertalented och jag vet att det är en ära eftersom han har varit så framgångsrik med vad de gör."

"Han öppnade många dörrar för mig att visa upp, säger den australiska. "Så han är definitivt en bra kille."

Justin ska göra eget godis


Snart kanske du kan köpa din egen Justin Bieber snacks. Rykten går runt som ConAgra Foods, som tillverkar Snack Pack, försöker Justin Bieber att stödja sin produkt till välgörenhet.

Enligt en källa ZackTaylor.ca vill de Justin att "skapa sin egen smak och godkänna den för att hjälpa samla in pengar i utbyte mot ett års förbrukning av mellanmål Packs."

ConAgra Foods arbetar nära Kids Caféer, en välgörenhetsorganisation som ger näringsrik mat till barn från familjer med låga inkomster. Jag är glad att se honom eventuellt donera hans bild till välgörenhet, men det är lite oroande att se hans ansikte bredvid orden "artificiellt smaksatt."

Skulle du köpa Justin Bieber snacks? Vad skulle du vara mer benägna att köpa Justin Bieber snacks eller Jonas Brothers klockor?

Justin Bieber – Red Star Award 2010!!



Justin sågs vid Waterloo biografen



Det
har varit en annan observation av superstjärnan Justin Bieber Empire teater Ira Needles Boulevard i Waterloo.

Bieber var enligt uppgift värd för en privat visning av hans nya långfilm "Justin Bieber: Never Say Never" teatern på måndag eftermiddag.

Det finns rapporter om att omkring 20 av Biebers familj och vänner, av vilka många finns i filmen, var visningen.

Showen gick före ordinarie eftermiddagen matinees och slutade precis som beskyddare upp för dessa visar.

Bieber och hans vänner tog lite tid till att chatta med fansen i lobbyn innan man åker.

Enligt teaterchef Laura Mank hade personalen ombetts att lämna över sina mobiltelefoner för att förhindra några bilder, och de var tillbaka efter att han lämnat.

På söndagen skapade Bieber en frenesi när han sågs Fairview Park Mall i Kitchener shopping för solglasögon och simma shorts.

Justin's sista spelning för iår 23 December

Justin gjorde fansen glada på sin sista spelning i år  i USA på torsdagen, 23/12-2010, då Sean Kingston, Soulja Boy, Bow Wow, Akon och Ludacris var på scen med honom.

Justin avslutade sin vturne på Philips Arena i Atlanta, Georgia och gav fansen en stjärnspäckad show. Hans Eenie Meenie medarbetare Kingston överraskade honom under spelningen med kompisar som Bow Wow och Soulja Boy och Bieber introducerade även Akon och Ludacris för publiken.

I en serie inlägg på hans sida Twitter sida efter konserten, skriver Bieber, "Den där var otroligt. ATL , tack. Tack till alla! Ikväll överaskade min polare Sean Kingston mig med Bow Wow och Soulja Boy. Då var tvungen att döda dem och föra ut Akon och Ludacris - ATL we killed it tonight! Det här är slutet på turnen! Kändes otroligt. Så tacksam och kan fortfarande inte tro det. "

Bieber visade också upp sin julstämning på spelningen, och uppmanade publiken att donera presenter till sjuka barn i en buss parkerad utanför arenan.

JB, SK, SB & BB sjunger Marco @ Atlanta


Q100 Stuff Bieber's bus



Vad vill Justin få i julklapp?

Justin Bieber vet exakt vad han vill få av tomten. Stjärnan som har haft stora framgångar i år avslöjade för Daily Star att han skulle vilja ha en motorcykel.

Stjärnan
sa: "Min mamma försöker lista ut något att ge till mig. Jag vill ha en motorcykel, inte en stor en, men en liten motorcykel. En miniatyr".

Och om det misslyckas, hoppas Justin att hans mentor Usher kommer att ge honom en liknande gåva som han fick från stjärnan sin 16-årsdag... "(Usher) kanske kan skaffa mig en annan bil."


Justin är mest sökt på J-14

J-14's Mest sökta stjärnor 2010:
10.
Big Time Rush
9. Selena Gomez
8. Jonnie Penn
7. Miley Cyrus
6. Taylor Lautner
5. Brenda Song
4. Trace Cyrus
3. Taylor Swift
2. Demi Lovato
1. Justin Bieber.


Selena är inte rädd för Justin's fans

Selena Gomez medgav i en intervju att även om hon varit romantiskt kopplad med superstjärnan Justin Bieber har hon inte fått några hot från Justin's fans!

Här är vad hon hade att säga när DD frågade om hon fått några hat-tweets från Justin's fans:
"Nej det fick jag inte! Eftersom jag har varit vän med honom ett tag, nu".

"Vi har alltid varit vänner och vi har alltid vart ett typ av stöd åt varandra. Om någonting, så har fansen varit riktigt söta, och jag uppskattar verkligen det".


Episode 10

Efter du kom hem så börja du må sämre och sämre så då ringde du din mamma.
du:mamma jag mår inte bra
dm:åk till sjukhuset igen då
du:okej
Så då lyssna du väll på din mamma och åkte till sjukhuset och kolla sen så kom doktorn in.
d:barnet är tyvär dött
När du hörde det vakna du upp,allt var bara en dröm hela allt till och med att du var känd,du hade legat i koma i flera veckor efter en bilolycka med din kompis.
Ditt namn var Cassidy Hudson men inte Katy Perrys dotter och du var kompis med Caitlin Beadles men inget annat.
Du blev ganska ledsen när du tänkte på det,efter ett tag så hörde du någon skrika.
dm:åååh cassie du lever,jag har bett till gud varje dag att du ska vakna upp
du:ja mamma jag lever och hur länge har jag legat i koma?
dm:fyra veckor
du:oj och mamma lever Sandra
dm:tyvär gumman så dog hon i olyckan
du:du skojar med mig min bästa kompis är död sa du med tårar i ögonen
dm:jag är ledsen gumman
Efter 2 dagar så fick du komma hem,men det var ganska tråkigt hemma för din mamma och pappa jobba och din storebror gick i skolan så då tog du din Iphone och pengarna och gick till stan och handla,efter ett tag blev du trött så du började gå hem och sen gick du in i någon.
du:förlåt mig
kille:det gör inget
du:är inte du Justin Bieber?
jb:jo det är jag,vad är ditt namn föresten?
du:Cassidy men du kan kalla mig Cassie
jb:fint namn
du:haha tack
jb:men jag måste gå här är mitt nummer #############
du:okej
jb:ses
OMG hade Justin Bieber nyss givit mig hans nummer det kan inte va sant tänkte jag så jag nöp mig i armen men jag gjorde bara illa mig det var sant tänkte jag.
När jag kom hem så pling det till på mobilen
"hej snygging jag undra om du skulle vilja äta mat senare xoxo Justin"
aaw vad sött tänkte jag så jag skicka tillbaks "skulle jätte gärna men doktorn sägar att jag måste vila efter olyckan xoxo Cassie"
"vilken olycka" skickade Justin tillbaks på än gång
"jag säger det sen om du vill kan du komma till mig?"
"visst" skicka han tillbaks
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorry om den var kort men jag är jätte trött och förlåt om ni inte gillar att allt var än dröm det är bara att skriva i så fall så kan jag ändra, //Love Jasmine

Bloggar

Hej ägaren Jasmine här ville bara säga att ni får gärna kolla in på mina andra bloggar http://silviaaivlis.bloggplatsen.se/ (min personliga blogg)
http://mydivajazzyv.blogg.se/ (min jasmine v blogg)
http://justindrewstories.bloggplatsen.se/ (min jb novell blogg)

Tweets



Justin springer med donuts!


Vem handlar Latin Girl egentligen om?

Justin's senaste låt Latin Girl får inte bara tonåringa flickors hjärta att dunka, det ger också upphov till en massa rykten om de latinska damen som inspirerade den. Vem är hon? Tydligen som den gentleman han är, berättar inte Justin.

Så, kanske det bästa sättet lista ut det kan ske genom uteslutningsmetoden. Enligt Bop och TigerBeat Magazine, så har Disney stjärnan Selena Gomez, den mest troliga av kända möjligheter, just kryssat sig själv från listan.
Bieber och Gomez har spenderat massor av tid tillsammans i en mängd olika platser från New York till Miami. Men i en radiointervju nyligen med Y-100 Miami, skrattade Gomez högt när frågade om hon var Biebers Latin Girl. Hon skingrade snabbt ryktena och sade: "Jag tror inte det är om mig."

Hmm. Tekniskt sett är det ett förnekande, men vi är ändå inte övertygade. På frågan om vad hon skulle skriva om Justin ifall hon gjorde en låt om honom, svarade Gomez: "Bruna ögon är mycket intressant. De är verkligen söta. " Det är sött, men igen, helt intetsägande. Ser ut som Gomez och Bieber kommer att låta världen gissa om de har en relation under lång tid framöver.

Då återstår två kända möjligheter. Jasmine Villegas som sägs "göra varenda belieber avundsjuk," tycks lika förtegen om sitt förhållande med The Biebs. Enligt Just So You Know, nu när Biebers My World Tour har avslutas, är det 17-åriga Villegas (som en gång blev fotograferad kyssandes med Bieber i en bil), fokuserat mer på släppet av hennes debutalbum ... (och) den kommande videon till singeln All These Boys.

Demi Lovato, den sista möjligheten, ligger fortfarande på ett rehab sjukhus för känslosamma problem. Tråkigt nog tycks hon inte troligt kunna ge intervjuer om Justin eller någonting annat under en tid.

Så kommer identiteten av Justins Latin Girl bli en av popmusiks historia stora olösta mysterier? Det är möjligt

Justin's läckta låtar!

En annan tidigare ohörd JB låt har drabbat webben: Ride, en uptempo låt som läckt ut på nätet onsdag, dec 22.

Vakande Beliebers har spekulerat i att "Ride" kommer visas på Biebers nästa album, men en representant för sångaren berättar för Billboard.com, "Det är en demo som han skrev till en annan artist" - vilket skulle förklara varför Bieber sjunger, "I could be your queen, but you could be my boo, " under den första versen. 

"Jag älskar när du kallar mig 'baby, baby'" sjunger Justin senare, i en melodi som låter bekant av hans singel, "Baby."

Även om det inte bekräftats när Bieber spelar in "Ride" , har några fans spekulerat i att det var gjord för en tid sedan, då stjärnan, vars röst har vuxit märkbart djupare under loppet av 2010, sjunger i ett högre ton på låten.

En annan låt som nyligen funnits är "Latin Girl", en låt producerad av JHype och Goodwill & MGI och dök upp online i slutet av november och spelades in för sångarens kommande album, enligt en källa.

 Bieber, som släppte ett "My Worlds Akustisk" album i November, har hittills bara bekräftat ett samarbete med Rascal Flatts för sin nästa skiva, som kommer att följa upp "My World 2,0" och en av de mest efterlängtade skivorna av nästa år. "Jag älskar Rascal Flatts och jag är hedrad att de gör musik med mig," sa han.


Justin Bieber Calls Selena Gomez 'An Amazing Person' 'She's really cool,' teen sensation says about his rumored girlfriend.

MTV Shows

Justin Biebers My Worlds Acoustic


The Justin Bieber Show



Pray @ The Canadian Tenor


Fans slogs om Justin's handduk


Justins fans hamnade i bråk på hans konsert, den 13 december i Pittsburgh när han slängde en handduk av scenen till publiken, rapporterar CBS News. Justin slutade sjunga, stände av musiken, och försökte sedan få dem att sluta bråka.

Justin skrek "Yo! Ni kan inte bråka om den, bråka inte om den ! Någon kommer göra sig illa ! Släpp den, släpp den, släpp den!"


Sjunger Baby medan har gör SPOON SWAGGIN!


"Han har fallit handlöst för Selena"

Justin håller på att hamna i ett allvarligt förhållande med Selena Gomez!

"Folk ber honom gå sakta fram, men han har fallit handlöst för Selena", säger en källa.

Justin och Selena sågs nyligen på middag på Kobe Biffar, en japansk restaurang i Dallas, Texas. "Justin viskade i Selena öra och fick henne att fnissa", säger en åskådare. "Selena säger att det är mer än vänner", sa en källa nyligen. "Han har haft en crush på henne hur länge som helst nu, det är dags!"

Selena - som tidigare dejtat sångaren Nick Jonas och Twilight-stjärnan Taylor Lautner - har tidigare insisterat att hon aldrig skulle dejta Justin eftersom det skulle vara alltför "konstigt".

När Selena tillfrågades av Ellen DeGeneres på hennes show om hon var romantiskt involverad med Justin, svarade hon, "Oh broder! Han är liten. Nej, han är som min lillebror. Det är konstigt för mig. Tyvärr har jag inte varit på ett dejt på över sex månader".

"Med facit i hand, är det kanske inte så långt mellan dejter. Sanningen är att jag inte har träffat någon, men jag är ung. Jag behöver inte ha en pojkvän just nu".


Dominerar Twitter

Så vem är kungen och drottningen av Twitter under det senaste året? Vi känner redan till människor med mest followers, men nu har vi också fått veta vem som är de som lyckats få störst respons från fans runt om i landet.

Justin Bieber, Det borde verkligen inte komma som en stor överraskning att Bieber - som dominerade Twitter så mycket att Trend Topics reglerna förändrades - hade fler än två av de top-tweeted uttalanderna av 2010.

Andra stora stjärnor på twitter är Drake, Conan O'Brien, Kanye West och såklart Lady Gaga !

inlägg

Har inte hunnit lägga ut några inlägg den här veckan för jag har vart hos mamma och jag har inte internet där så men den här veckan ska jag försöka blogga mycket//Jasmine

NOVELLEN!!!

Förlåt att vi inte skrivit några noveller på länge men både jag och Michelle måste plugga och pluggandet går före bloggadet men jag har funderat på att göra en ny blogg med bara noveller och där kommer jag skriva en ny men om ni har några ideer till den här novellen här så är det bara att skriva


My World Tour @ Pittsburgh, PA


U smile


Down to earth

Taio Cruz jobbar med ‘"Ung pop" för Justin


Justin dominerar Youtube

Justin's "Baby" musikvideo var den mest sedda musikvideon i världen i år med över 400 miljoner visningar. På 6:e plats kom Never Say Never, 7:e Never Let You Go, 9:E Somebody to Love Remix. Shakira's Waka Waka kom på andra plats och Eminem kom på tredje och fjärde med Love The Way You Lie och Not Afraid


Hela intervjun med T4


PRAY PÅ THE VOICE


Klicka HÄR om du vill se Pray på The Voice's hemsida.

ÖNSKA PRAY PÅ THE VOICE!

Mer info & bilder från Justin's Justbeats


Klicka HÄR för att komma till Beats By dre (hemsidan där de säljer JustBeats).

Justin twitter update


Framträdanden @ Z100 Jingle Ball


Z100 Jingle Ball med Jaden Smith. 10 December


INTERJU: Kika Live


Reklam för JUSTBEATS


IGÅR: B96 Jingle Bash @ Rosemont, Illinois


Selena: "Vi skulle bara äta pankakor!"

MTV Shows

Rösta på Justin


Justin är nominerad i kategorin: "International Revelation of the Year" @ NRJ Music Awards 2011. Klicka här för att rösta! Klicka bara på den blåa "Vote" knappen!

Justin & Sean BACKSTAGE @ Z100's Jingle ball


Never Say Never är otrolig

Justin säger att fansen kommer att älska hans kommande film Never Say Never.

Justin sa inför filmens release i februari, 2011, "Jag är taggad inför filmen och bara så ni alla förstår, detta är INTE en konsert film. Det är kanske 20% bilder och resten är berättandet och bakom kulisserna och det är verkligen otroligt," sa Bieber. "Regisören Jon M Chu är ett geni. Jag är jätteglad eftersom det är en berättelse om inspiration och hopp och det är riktigt roligt.". Justin sa även nyligen att han hoppas att filmen inspirerar andra unga människor att uppnå sina drömmar.

Never Say Never har bio premiär den 14 februari i USA

Beliebers ligger i soppor för att möta JB

Justin Bieber's fans gör tydligen allt för att få träffa honom, vilket inkluderar att sitta i en sopptunna en stund.

Justin berättade att en av de galnaste sakerna fansen har gjort är att hänga i en container i hopp om att smyga in i bygganden av en av hans shower i Tyskland, säger Hollyscoop. Tyvärr gick planen inte så bra som möjligt för fansen. "När killarna som arbetar på lastbilen började samla upp soporna fann dem direkt", säger Justin om hans hängivna fans.


Justin ramlar under Love Me @ Jingle Ball!


Episode 9

sen plinga det på dörren.....
Du undrade vem det var eftersom Justin var på en intervju och du tyckte det var ganska pinsamt också eftersom du inte hade sminkat dig och du tycker du är så ful utan smink.
Så du gick och öppnade dörren och ser att Linus och hans kompisar står där.
Linus slår till dig i huvudet så du svimma och dem andra börjar slå dig på kroppen.
Dem går in i ditt hus och börjar rota.
[halv timme efter]
Justin hoppar ur bilen och säger tack för skjutsen och så.
Han ser att dörren är öppen och du ligger på marken från bilen.
Han springer fram till dig och säger att dem i bilen ska vänta.
När han ser dig har du lite små sår här och där.
Han bär upp dig och sätter sig i bilen och åker direkt till sjukhuset.
Du var vaken men du kunde inte röra dig för du hade så ont.
[sjukhuset]


Doktorn har pratat med dig och Justin sitter otroligt med Kenny i vänterummet.
Nu kommer doktorn ut.
D:Hon mår bra,hon får gå hem snart,hon fick bara sår och en riktigt stor bula med hon klarar sig. Jag tvättade såren och hon säger att hon mår mycket bättre.
JB: Oh gud! Men hur mår barnet?
D:Jag vet inte hur jag ska säga det här...
JB: Vad då?
D: Nej jag skoja bara , barnet mår bra!
JB:  Du skrämde livet ur mig!
D: Ni kan gå in och besöka henne om du vill.
Justin springer snabbt in till dig och kramar dig lugnt för du har ont.
JB : Jag var så orolig! Hur mår du?
Du : (skrattar lite) Jag mår bra. Jag var också orolig.
Ledsen att det var en kort med har verkligen ingen fantasi just nu!
Lovar att jag ska blogga så mycket på helgerna jag kan!
// Michelle (gästbloggare)

Justin: "Jag kysste henne" @ The View


Eenie Meenie Cover


Willow Smith på Europa turné med Justin


Justin toppar Miley (mest sökta 2010)

1.Lady Gaga
2.Justin Bieber
3.Michael Jackson
4.Miley Cyrus
5.Britney Spears
6.Taylor Swift
7.Jessica Simpson
8.Lil Wayne
9.Bret Michaels
10.Carrie Underwood
11.Katy Perry
12.Mariah Carey
13.Beyonce
14.Eminem
15.Rihanna

Justin you're amazing just the way you are


''Pray'' Cover - Megan Nicole


Justin Bieber Never Say Never Live


Episode 8

d:Cassidy kommer att överleva men vi vet riktigt inte hur det är med barnet om du vill så får du träffa henne nu
jb:okej
jag sprang snabbt in i rummet och såg Cassidy ligga där med en mass blåtirer(stavning)
jb:Cassie omg vad bra att du lever,vem var det som slåg dig?
du:linus och hans störda kompisar
jb:okej när vi kommer hem så får du säga deras namn så gör vi en polisanmälan
du:okej hur mår barnet
jb:det vet dom inte än
d:ursäkta mig
du:det gör inget hur mår barnet?
d:jo det är så här att barnet kommer.................
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
d:jo det är så här att barnet kommer leva
jb:bra tack så hemskt mycket men kan vi åka nu
d:tyvär inte hon har förlorat så mycket blod men vi hittar ingen som vill ge bort
du:vänta kan jag inte ringa och fråga en kompis
d:visst

i tel:

du:hej jazzy
jv:hej hur mår du det låter som du är sjuk
du:jag är på sjukhuset oh behöver någon som kan ge bort blod
jv:klart att jag kan vi har ju vart bästisar sen vi var små,men vad har hänt?
du:mitt ex och hans kompisar misshandla mig men som tur va överlevde barnet
jv:barnet?
du:juste jag glömde säga jag är gravid i 2 veckan
jv:grattis vem är pappan
du:justin
jv:aaaw ni är så söta ihop men jag är där om 10 minuter
du:okej luv u
jv:luv u too

jb:så kommer hon?
c:of course hon är min bästis så

Liten spolning en vecka efter.

du:Godmorgon mamma och pappa
dm:godmorgon hur mår barnet
du:bra tror jag
dp:det låter bra gumman
du:justin ska köra mig till skolan idag
dm:okej hej då

Du satt på dig dina svarta uggs och sen din canada goose jacka och din mössa sen sprang du ner och gick mot justins bil.

jb:hej gumman hur mår du?
du:jag mår bra älskling själv då?
jb:jag med jag ville bara säga att jag har ett möte nu och sen konsert så vi kan inte ses idag
du:det gör inget jag ska träffa Jake
jb:vem är det?
du:ett ex sen långt tillbaks
jb:jaha sa justin med en ledsen röst
du:justin jag ska inte göra något din dummer jag är ju gravid och tillsammans med dig
jb:men jag vill inte att det ska hända något med dig
du:okej jag säger att jag inte kan
jb:förlåt åk om du vill
du:nej jag orkar ändå inte han bor faktiskt i New York och det är ju ganska långt dit
jb:ja

efter ett tag kom vi fram till min privat skola i LA , jag kysste justin snabbt sen gick jag in,dom fyra timmarna var sega först hade jag matte sen engelska sen franska och spanska och på slutet så öva jag rösten. Justin kunde ju inte komma och hämta mig så jag ringde limousinen och den kom typ på en gång när jag kom hem logga jag in direkt på twitter och kolla på vad justin skrev sist"en lång dag med möte sen intervju sen bli det att mysa med min underbara Cassidy" aaw så sött tänkte jag men skulle han inte vara hemma efter det så jag skrev ett sms till han"jag trodde du skulle hem sen?<3puss" efter typ 3 minuter fick jag ett svar"ja men jag ville vara med dig om det är okej?<33" visst skrev jag direkt tillbaks sen duscha jag och bytte om till en stor tröja som Justin var på och på baksidan stod det Miss Bieber haha undra vad justin säger när han ser den tänkte jag sen plinga det på dörren och jag öppna och där stod..........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
förlåt för att den är lite kort men jag har inga ideer längre men imorrn så kommer jag kanske att skriva eller så frågar jag Michelle om hon kan för att jag ska hämta min Xperia mini pro som har vart på lagning. men jag hoppas att ni tycker den var bra ändå även fast den var kort(jasmine)

Maila Island records om justins Sverige besök!

vi skulle kunna mejla Justins skivbolag om Justins sverigebesök.

Klicka HÄR för att mejla dem. Skriv något i stil med:

"Hej, vi beliebers i Sverige blev besvikna när vi fick reda på att Justin inte skulle komma till Sverige på hans Europa tour. Vi skulle jätte gärna vilja få hit honom."

Hjälp Norge att få ett besök av Justin

Jag tycker vi ska hjälpa grannlandet Norge genom att skriva på deras namninsamling HÄR

Nytt youtube klipp - My Youtube Contest


Smygtitt på Justin's nya dogtags!


Vinn en signerad 'My Worlds Acoustic' CD


TRYCK HÄR FÖR ATT DELTA (inte säkert om sverige kan vara med och tävla, men man kan alltid försöka!)


DayBreak intervju


Selena väljer Justin över Drake för Grammy

MTV Shows

Justin har släppt egna Trading Cards!

Justin, som har släppt egna sång dockor och en egen linje av nagellack, är nu huvudämnet för en ny serie samlarkort och klistermärken som är inställda att träffa amerikanska butiker den här veckan, rapporterade Billboard igår.

Linjen kommer att bestå av 150 olika kort och 30 klistermärken, med fem kort och ett klistermärke som ett paket för ett pris på $1.99. Runt 15 svenska kronor.

"Jag har alltid drömt om att vara en hockeyspelare och med mina egena "Trading Card", sa Justin i ett uttalande. "Jag minns att jag samlade på hockey kort, så tanken på att barnen kommer njuta av mina kort som jag njöt av min hockey kort är fantastiskt!"

Super Bieber


Episode 7

Inne på sjukhuset

d:ja så du vill behålla barnet
jb:självklart att vi vill
d:okej, är inte du justin bieber?
jb:jo
d:min dotter är ett stort fan
jb:haha hur många år är hon
d:4
jb:oj jamen här har du en autogtaf
d:tack så hemskt mycket
du:hallå ska vi börja eller.

Efter ett tag sa doktorn
d:det blir en.............
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
d:det blir en flicka
jb:en liten Cassie
du:haha aah
d:okej om det är något ni vill prata om senare så är det bara att komma in
du:okej

Hemma

du:justin du måste ju på turne snart
jb:jag vet men jag vill inte
du:och så måste jag hem till LA
jb:när ska du åka då
du:imorrn efter skolan
jb:okej jag måste åka imorrn jag med fast vid lunch tiden
du:men då får du lova att du kommer till skolan och säger hej då
jb:visst älskling

Nästa dag vakna du av att det plinga på dörren så du satt på dig dina kläder snabbt och sprang ner, du öppna dörren och där stod Linus.

du:vafan gör du här
l:jag ville bara träffa dig
du:låt mig va
Precis när du skulle ropa efter justin så drog han ut dig in i en bil och sen blev allt svart.

Justins perspektiv:

Jag vakna klockan sju och Cassidy var inte i sängen så jag trodde att hon åt frukost men det gjorde hon inte jag ropa efter henne också men fick inget svar så jag knacka på hennes mormor och morfars rum.

jb:ursäkta men vet ni var Cassidy är?
dm:nej det plinga på dörren för ett tag sedan och hon sa något om vafan gör du här
jb:okej

Jag sprang snabbt ut eftersom hennes mormor sa att det var för ett tag sedan och så såg jag ett svart mercedes åka snabbt i väg så jag sprang till bilen och följde efter.


Cassidys perspektiv:


Jag vakna i ett litet vitt rum ingen var i rummet jag kännde att jag satt i en stol och någon hade lindat rep runt mina händer och fötter,sen hörde jag att någon kom in det var Linus och hans vänner.

l:så här går det om man inte lyssnar på mig
du:vad är det du vill igentligen
l:ha dig tillbaks
du:jag är tillsammans med justin
l:om du pratar med han igen så dödar jag han okej
du:fuck you

Sen kom linus och hans kompisar och började slå och sparka mig i ansiktet och i magen sen blev allt svart igen.

Linus perspektiv:

Haha rätt åt henne tänkte jag hon låg bara där på golvet och blödde sen sa jag till mina kompisar "shit vi måste sticka nu".

Justins perspektiv:

Jag följde dom till någon liten stuga sen vänta jag utanför efter typ en halv timme så kom dom springades och åkte snabbt i väg med bilen så jag sprang in och såg Cassidy ligga på golvet täckt med blod så jag sprang fram till henne och sa"vad gjorde dom" hon sa tyst "dom sparka och slog mig i ansiktet och i magen justin bebisen
Shit tänkte jag så jag tog upp min mobil snabbt och ringde ambulansen.

I Ambulansen.

jb:hur mår hon?kommer hon klara sig?kommer bebisen klara sig?              
d:vi vet inte än och vadå bebisen?
jb:ja hon är gravid i 2 veckan kommer den överleva
d:tror inte det, för det kommer ut en massa blod från könsorganet
jb:och det betyder vad?
d:att hon kanske har ett missfall
jb:vad betyder det då?
d:att barnet har dött
jb:kan ni inte försöka rädda barnet
d:ska försöka men det kan bli svårt eftersom att hon har blöddit väldigt mycket
jb:okej

När doktorn sa att barnet kanske inte skulle öveleva så fick jag tårar i ögonen.
Efter vi hade kommit fram så kolla dom om barnet var okej.

d:Cassidy kommer att överleva men vi vet riktigt inte hur det är med barnet om du vill så får du träffa henne nu
jb:okej
jag sprang snabbt in i rummet och såg Cassidy ligga där med en mass blåtirer(stavning)
jb:Cassie omg vad bra att du lever,vem var det som slåg dig?
c:linus och hans störda kompisar
jb:okej när vi kommer hem så får du säga deras namn så gör vi en polisanmälan
c:okej hur mår barnet
jb:det vet dom inte än
d:ursäkta mig
c:det gör inget hur mår barnet?
d:jo det är så här att barnet kommer.................
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kommer säkert mer senare men jag måste verkligen plugga så jag skriver nog efter maten och tack igen
leelleh för några tips haha(jasmine)

Justin Möter Hayley Okines


Hayley är svårt sjuk med Progeri som är en väldigt sällsynt sjukdom. Den drabbar ungefär en av 8 miljoner människor och åldrar kroppen i förtid. Hayley är tolv år och drömde om att få träffa Justin och tillslut gick hennes dröm i uppfyllelse.

Besök Hayleys hemsida HÄR.

Boksignering i london


Episode 6

du:vad var det jag sa
s:du du du äääär Cassidy Hudson omg jag är ditt största fan förlåt mig
du:tror du att jag förlåter dig?
kille:hej baby jag skulle gärna klämma på den rumpan
 
Du vände dig snabbt om och det var..........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du vände dig snabbt om och det var ditt ex linus

du:vad vill du
l:ha dig tillbaks
du:glömm de

Du gick snabbt ut för då ville hem och så såg du att linus följde med han knuffa dig mot skåpet och började hångla med dig,du försökte att komma loss men han var för stark , sen såg du att justin kom och skrek.

jb:lämna henne ifred
l:varför det beaver
du:det är faktiskt bieber
l:du håller käfften,och föresten vad skulle du kunna göra beaver
jb:mycket

Du kolla på justin med en konstig blick sen såg du att justin blinka med ögat men inte mot dig så du kolla mot höger och där stod kenny och då tog han linus och drog ut han.

du:omg tack justin
jb:ingen orsak älskling oj jag glömde att jag måste kalla dig bästis
du:nejnej kom hit nu

du orkade inte lyssna på han längre så du kysste han. Efter kysses så gick du på toa sen när du kom ut så trodde du inte dina ögon där vid skåpen så stod justin och kysste sofie,så jag sprang snabbt fram till han och sa"justin det är slut"
jb:men det var ju inte jag
du:nehe så det var inte du som kysste tillbaks?
jb:men
du:spar det till någon som bryr sig

Efter en vecka så hade justin åkt till USA igen fast jag stanna i sverige.När jag vakna så sprang jag direkt till toan och spydde jag tyckte att det var lite konstig jag hade spytt i många dagar och mått illa ,dina bröst var svullna och du var ofta trött men du visste inte varför, så du gick ner för att prata med din mamma.

du:mamma jag har spytt i många dagar och vart jätte trött och mår illa
dm:åk till sjukhuset och kolla upp det då jag kan köra dit dig
du:okej

Efter dom fråga dig hur du har mått och sånt.
d:Cassidy Hudson
du:aah det är jag
d:kan jag få prata med dig
du:visst

Ni gick in i ett rum.
d:det är så här att du är gravid i 2 veckan
du:okej
d:om det är något mer så är det bara att komma in
du:okej
d:men jag glömde fråga dig en sak vill du göra abort?
du:nej det känns fel jag tror att jag behåller barnet
d:okej

När du kom hem satt du bara och fundera på vad justin skulle säga, jag måste ringa honom.

i tel

du:hej justin
jb:hej vad är det
du:eehm jo det är såhär att...
jb:att vad
du:jag är gravid
jb:vaa vem är pappan är det linus jag ska döda han
du:nej barnet är inte hanns det är ditt justin
jb:är det mitt aaaw en liten bieber
du:men jag kanske gör abort
jb:varför
du:för att jag är för ung för att ha barn och vi är inte tillsammans
jb:men cassie jag har ju sagt att jag älskar dig och det var inte jag det var sofie
du:aha men jag ska in imorrn och kolla om det är en pojke eller flicka
jb:då kommer jag nu för jag är ändå i LA så
du:okej ses snart
jb:mm


Efter typ en timme knacka det på dörren så jag sprang ner och öppna och hoppa på justin och kysste han , ååh vad länge sen tänkte jag

jb:oj någon har saknat mig?
du:förlåt för att jag inte trodde dig
jb:det gör inget så är vi tillsammans igen
du:of course tror du att jag vill att mitt barn ska växa upp utan pappa
jb:nej
du:bra för mitt barn kommer bli så glad för att hon eller han har en sån underbar pappa
jb:haha aah

Inne på sjukhuset

d:ja så du vill behålla barnet
jb:självklart att vi vill
d:okej, är inte du justin bieber?
jb:jo
d:min dotter är ett stort fan
jb:haha hur många år är hon
d:4
jb:oj jamen här har du en autogtaf
d:tack så hemskt mycket
du:hallå ska vi börja eller.

Efter ett tag sa doktorn
d:det blir en.............


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nästa episode kommer senare idag efter jag har ätit förmodligen. kommentera gärna och TACK för tipsen leelleh<3 minst 5 kommentarer annars slutar vi att skriva 2 eller 3 inlägg per dag.

Justin i Expressen


Klicka HÄR för att läsa det på Expressen's sida

Daily Star. 3 December


Justin vill bo i England

Under en intervju med Radio 1 med hosten Fearne Cotton, avslöjade Justin att han aldrig skulle kunna leva i England på grund av vädret, men det betyder inte att allt om England är dåligt! Här är vad Justin sa:

"Jag kunde inte bo där, eftersom vädret är så deprimerande. Mycket deprimerande. Men jag gillar tjejerna!"

Detta var första gången som Justin satte sig ner med Fearne för en intervju sedan maj, då hon enligt uppgifter hade frågat honom om hans tatuering, som hon hade blivit ombedd att inte göra. Justin gick enligt uppgifter ut från intervjun. Lyckligtvis verkade allt gå bra den här gången eftersom det inte finns några rapporter om motsatsen

Twitpics


Snygging


Hah


Justin med fakemustaschen


Älskar bilden


Justin @ The Graham Norton show


Lämnar Radio One's Maida Vale Studios


Haha


Decembertävling på Sveriges största jb blogg :D


http://justindrewbieber.blogg.se/ 

Heeeeeej

Hej det är Jasmine här jag ville bara säga att jag kanske inte kommer kunna skriva något inlägg i helgen för imorrn så ska jag på dop och på söndag så är det konfirmation och sen har jag fyra prov nästa vecka :C och sen ville jag också säga att igår blev jag skit glad för JUSTIN FÖLJDE MIG PÅ TWITTER asså jag skrek som fan när jag såg det haha. om ni vill så följ mig http://twitter.com/Jaamino

Justin är trött


Ny twitter icon


Se värd interjuv - BBC Radio


Kollade alla 20 minuter. Han är så söt när han äter sin baguette. Dem snackar om allt. Vad han älskar, jul, frågor från fans, hans mamma tog nyligen hans telefon, England, turnén, tjejer m.m. Tro mig, ni vill se. Jag kunde inte sluta le när jag såg den :) haha! När han sjunger rudolf med röda mulen med Engelsk brytning, fy vad söt!

Justin om Michael Jackson


"Jag ser upp till Michael Jackson så mycket och jag försöker inte efterlikna hans karriär, men han kunde ha fans från unga till gamla och det är något jag vill ha".

Interjuv om Justin's 2 grammys


Justin Bieber blev nyligen nominerad för två Grammy Awards och han sa att han inte kunde tro att det var sant när han fick reda på det.

Han sade: "Jag fick reda på mitt i natten, ca 03:30, att jag nominerad till två Grammisar. Det är fantastiskt, jag är så glad, igår kväll var jag helt galen. Det var en fantastisk känsla. Hela mitt liv har jag velat vinna en Grammy. Jag var uppe till 05:30. "

Scooter Braun hämnas på Justin ang. sovbild


Justin om sina Grammys nomineringar


Epic kiss" - christian Beadles


Justin gör reklam för sina nya hörlurar


Episode 5

jb:hur gick det
du:det var positivt
jb:var de?
du:nej som tur var vi är ju lite för unga för att ha barn
jb:jaaa sa justin med en ledsen röst.
du:men du jag kommer komma.......
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

du:men du jag kommer komma på nästa konsert
jb:yes tack tack jag vill verkligen att du ska komma
du:aah men jag vill säga dig en sak
jbvad?
du:jo asså det är så här att jag ska flytta till mormor och morfar och bo där ett tag
jb:ja men det låter bra då kan ju jag följa med
du:nej men asså du vill väll inte att tv och tidningarna ska säga att du är otrogen?
jb:nej men varför skulle dom det
du:jo men det är så här när jag är hos min familj och i min hemstad så orkar jag inte vara känd så jag har liksom en peruk(jag vet ungefär lika som miley och hannah men du är känd hela tiden förutom när du är hemma)
jb:oj det visste jag inte
du:nej för det är bara min familj och min bästa tjej kompis därifrån
jb:okej men vart bodde du förr då
du:i sverige
jb:ja men vi kan väll lossas att vi är bästisar så kan vi åka dit på typ som semester
du:justin du vet att det är vinter där
jb:jamen det struntar jag i så länge jag får vara med dig så är jag glad
du:okej då ringer jag mormor och frågar om det går bra

i tel:
du:hej mormor
m:hej gumman hur mår du?
du:jag mår bra men jag undrar om det är okej om jag tar med en kompis till er
m:javisst men du måste komma ihåg att du ska gå till skolan efter 8 timmar när ni kommer fram
du:okej älskar dig ses imorgon
m:jag älskar dig med gumman

Jag blev så himla glad när mormor sa ja.:D

du:det gick inte
jb:okej så synd
du:haha lurad klart att du fick
jb:YES!!! det ska bli så kul "bästis"
du:haha aah bästis

Du och Justin gick hem till er och packa och du visste att det var jätte kallt i sverige så du packa varma kläder
 
och lite mera kläder plus så hade du många kläder hos din mormor och morfar.

När du var klar körde limousinen dig till flyplatsen och där stod justin och väntade så sött innan du gick ut och limousinen satt du på dig din peruk

(färgen på peruken)

jb:hej snygging
du:justin vi är inte tillsammans när jag är Jennifer Berg(ditt andra namn)
jb:okej chilla ska vi gå omborde eller?
du:ja

Efter 6 timmars flygresa så var ni framme på arlanda. Konstigt nog så var det jätte mycket fans där och självklart papparazzi.

p:justin är det där din flickvän??
jb:nej hon är en kompis
p:men varför håller ni varandra i handen då?
jb:man kan väll göra det ändå även fast man är kompisar?

Ni hoppade snabbt in i en taxi som körde er till Söderfors(där hon bor, där bor jag om ni undrar) Resan gick segt eftersom det är 2 timmar till söderfors.När ni äntligen var framme så var det ganska mycket snö(självklart så är det snö men jag hitta ingen bild där det var snö)

jb:oj shit är den har byn lika liten som stratford?
du:nej den är mycket mindre
jb:okej, jag måste ringa mamma och säga att vi har kommit fram
du:okej

Justins perspektiv:

i tel:
jb:hej mamma vi har kommit fram nu
p:okej gubben var försiktig kenny,ryan good,scooter,usher ,alfredo,jessica och jag kommer imorgon
jb:okej men Cassie kommer bli jätte ledsen för att vi inte har berättat
p:men jessica ska bo på hotell och vi andra ska sova hos cassies mormor och morfar
jb:okej mamma älskar dig vi ses imorrn
p:jag älskar dig

Cassidys perspektiv:

du:vad sa hon
jb:dom kommer komma imorrn och dom hade ringt din mormor och dom fick sova här
du:vilka är dom??
jb:eehm mamma,usher,scooter,ryan good,alfredo,kenny och ........
du:och vem?
jb:jessica
du:nej då tänker jag åka till LA igen
jb:nej men hon ska bo på hotell
du:okerå

Nu hade ni äntligen kommit fram och börjat packa upp du och justin sov i samma rum och säng för din mormor visste om att ni var tillsammans.

du:mormor
m:aah gumman
du:vi går och lägger oss nu
m:okej sov gott

Nästa morgon ringde ditt mobil alarm och du gick upp snabbt och duscha och sminka dig sen gick du ner och konstigt nog så var justin redan vaken.

du:godmorgon
jb:godmorgon sömntuta
du:varför är du uppe så tidigt?
jb:jag ska köra dig till skolan
du:aha okej men älskling jag måste äta frukost
jb:älskling cassie vi är bästisar
du:jaha men du får du ingen puss då
jb:nej nej jag skoja kom hit nu
Du gick fram till justin och kysste han sen gick du och gjorde i ordning en macka.

jb:jaha så det var allt man får
du:men justin vi måste försöka att vara bästisar annars kanske någon märker att jag är cassidy
jb:okej

Efter 20 minuter så var ni framme vid skolan du kramade justin snabbt och klev ut ur bilen och då såg du Chelsea komma springandes.

c:omg cassie
du:det är faktiskt jennifer
c:oj jag glömde
du:eeh det gör inget så hur mår du?
c:ja mår jätte bra nu när du är här
du:okej så har det hännt något nytt på skolan
c:japp du vet hon som var advunsjuk på dig när du var tillsammans med linus?
du:ehm ja vad var det hon hette nu igen..... juste Sofie
c:aah hon går typ runt och snackar skit om dig och tror att hon äger skolan hon mobbar jätte många
du:okej men vi struntar i henne,så vad är vår första lektion?
c:matte
du:roligt då, nej fan jag hatar matte
c:ja med

Inne på lektionen så var du tvungen att sitta bredvid sofie

s:så du är tillbaks nu jenna
du:nej? fan asså du ser väll att jag är här din fejk blondie
s:jasså du spelar tuff men det funkar inte på mig
du:jasså vi får väll se

Efter ett tag vibbrera det till i fickan det var justin.

jb:hej vad gör du?
du:har matte jag är tvungen att sitte bredvid min värsta fiende sofie
jb:okej men vi hörs sen jag hämtar dig efter skolan puss din justin.

s.fröken jennifer håller på med mobilen
f:okej tack så mycket sofie Jennifer du får lämna in mobilen
du:nej jag tror inte det
f:antingen lämnar du den eller läser det senaste meddelandet
du:okej då

Du gick fram till tavlan och sa vad det stod på smser
"okej men vi hörs sen jag hämtar dig efter skolan puss din justin"
s:din justin du är inte tillsammans med justin för du är för ful det är Cassidy Hudson som är tillsammans med han för hon är i alla fall fin
du:okej nu räcker det jag orkar inte med det här längre vet du vem jag är eller?
s:ja jennifer berg den fulaste på jorden?
du:nej det är faktiskt inte mitt riktiga namn
s:jasså vad heter du då
du:Cassidy Hudson
s:ah visst
c:ja hon heter så
s:håll käften chelsea
du:okej kolla hit då

Du tog av dig din peruk och alla sa "shit det är hon"

du:vad var det jag sa
s:du du du äääär Cassidy Hudson omg jag är ditt största fan förlåt mig
du:tror du att jag förlåter dig?
kille:hej baby jag skulle gärna klämma på den rumpan
 
Du vände dig snabbt om och det var..........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Den här blev ganska lång så nästa som jag skriver imorrn kommer bli kortare :P vem tror ni det är? och kommer Cassidy förlåta Sofie? kommenter (jasmine)

Lämnar sitt hotell i London. 28 Nov


Justin lämnar The X-factor. 28 November


Utanför NRJ @ Paris


Justin @ NRJ


Privat show @ Paris


Justin sjunger Pray Live @ Paris


Justin & Jaden @ Soundcheck


Intervju med NRJ


Nominerad till 2 Grammys


Twitvid


Episode 4

jb:gillar du den jag skrev den idag(vi lossas att han skrev den då)?
du:jag gillar inte den..... Jag älskar den!!
jb:oj shit du skrämde mig nästan, men jag tänkte säga en sak om jessica
du:vad?
jb:jo det är så här hon ska..........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


jb:jo det är så här att hon ska följa med på turnern
du:vaaaaa!!!!!! neeej då kommer jag inte följa med
jb:men snälla jag visste ju inte att hon skulle följa med
du:nej jag ringer Lindsay nu

i tel:
lm:hej cassie
du:hej jag vill ställa in turnern med justin om det går bra?
lm:jaha ja okej då,då ringer jag scooter och säger det till han
du:aah bra ses om 5 timmar och skicka privat jetet
lm:okej herrå

jb:vad sa hon då?
du:att det var okej om jag ville det och att hon skulle prata med scooter så jag måste göra mig i ordning nu flyget går om 2 timmar
jb:men snälla cassie stanna
du:nej det är försent vi ses efter din turne, hej då
jb:ahah :( men snälla en kram innan du går?
du:okej
Du kramade han sen åkte du till hotellet och berätta för jasmine att du skulle hem sen åkte du med jetplanet hem, när du kom hem så var din mamma och pappa hemma.

dm:hej gumman jag trodde du skulle på turne
du:ja men jag orkar inte så jag stannar hemma
dm:aha men berätta varför du egentligen är hemma?
du:för att justin hångla med jessica jarrell du vet hon som alltid mobba mig förut?
dm:okej jag och pappa ska kolla på film nu vill du kolla med oss?
du:nej jag ska gå och lägga mig
dm&dp:okej sov gott gumman
du:sov gott
Du gick upp och duscha och borsta tänderna sen gick du till datorn och logga in på facebook och då såg du att din kompis från före du var känd var inne han heter Christian Beadles. Du började snacka lite med han.

Facebook chat:
du:hej chris kommer du ihåg mig Cassidy?
cb:såklart jag kommer ihåg dig haha
du:bra men hur mår du?
cb:jag mår bra har flyttat till LA
du:amen gud då kanske vi kan träffas nu?
cb:ah ska vi mötas vid starbucks cafe
du:aaah menar du det bredvid bion?
cb:aaah men då syns vi snart
du:ahh herrå
Du logga snabbt ut och satt på dig kläder igen och sminka dig.

du:mamma jag ska ut med christian du vet min kompis från förritiden?
dm:okej ring om det är något
du:jaja puss hej.

När du kom fram satt han där och ser så söt ut

du:hej chris
cb:hej det var länge sen du ser väldigt snygg ut
du:haha tack men ska vi ta något att fika
cb:okej shawty
dt(dina tankar):precis som justin asså jag vet ju att dom är vänner.
Efter vi hade suttit där ett tag såg jag alfredo,scooter,ryan good,usher,pattie och justin komma in. Jag såg hur justin kolla på mig.


Justins perspektiv:

dt:vad gör hon här med christian? hoppas hon inte gillar han jag måste göra något som visar att jag älskar henne.


Cassidys perspektiv:

Jag och Christian satt och prata lite efter ett tag hörde jag någon som prata och såklart var det justin.

jb:jag vill bara säga förlåt till dig Cassidy Hudson och att jag älskar dig enormt mycket och det har jag gjort sen första gången jag såg dig jag visste att det var kärlek vid första ögonkastet. och snälla snälla ta mig tillbaks?
du:okejrå
Justin sprang fram till dig och kysste dig passionerat sen viska han i mitt öra "jag älskar dig och bara dig kom ihåg det" aaaww så sött tänkte jag.sen gick vi till en pubb och festa. 
Nästa morgon vakna jag och jag låg i sängen naken och justin med. shit tänkte jag.
jb:godmorgon gumman
du:godmorgon? gjorde vi det igår asså du vet vad jag snackar om(Sex)?
jb:jag tror det jag kommer inte ihåg något
du:använde du kondom?
jb:eehm jag tror inte det
du:shit vi kanske måste till ungdomsmottagningen och kolla om jag är gravid
jb:okej
På vägen till ungdomsmottagningen så satt ni tysta, justin väntade utanför medan du gick in och tog några prover.
d:om en timme så får du se svaret
du:okej
Efter en timme så fick du svaret och du kolla vad det var negativt som tur va.
dt:ska jag säga till justin att det var poritivt.

i bilen:

jb:hur gick det
du:det var positivt
jb:var de?
du:nej som tur var vi är ju lite för unga för att ha barn
jb:jaaa sa justin med en ledsen röst.
du:men du jag kommer komma.......
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hoppas ni gillade den jag kanske skriver en imorrn om jag hinner för jag har 4 prov nästa vecka (jasmine)


Latin girl med texten


Shes my latin girl
Shes my latin girl

I was on the beach, yeah
I was on vacation
I was doing nothin i was just sittin patient

Then you walked by
You caught my eye
I said whos this girl shes lookin super fly

Hey miss beautiful ive never seen you before
And I would like to be the one to show you I am cool enough
Hey little mama what you got on ya
Lookin so good and i just want ya telephone
Source http://justinbieberzone.com

Shes my latin girl
Oh pretty lady dont you think It’s crazy
Shes my latin girl
Oh she try to fight it but she knows she likes it
Shes my latin girl
Saw what I see then shes looking at me
Shes my latin girl
Yeah, Yeah, Yeah

Hey miss beautiful ive never seen you before
And I would like to be the one to show you I am cool enough
Hey little mama what you got on ya
Lookin so good and i just want ya telephone
Source http://justinbieberzone.com

Shes my latin girl
Oh pretty lady dont you think It’s crazy
Shes my latin girl
Oh she try to fight it but she knows she likes it
Shes my latin girl
Saw what I see then shes looking at me
Shes my latin girl
Yeah, Yeah, Yeah

Shes my latin girl
Oh pretty lady dont you think It’s crazy
Shes my latin girl
Oh she try to fight it but she knows she likes it
Shes my latin girl
Saw what I see then shes looking at me
Shes my latin girl
Yeah, Yeah, Yeah


NSN förhandsvisningen är SLUTSÅLD!

Precis som med hans "My World"-turné, säljer Justin återigen ut arenor över hela USA. Den här gången är det hans film och fans har köpt upp alla pre-sale biljetter till hans första storbilds-film.

Biljetterna till den exklusiva förhandstitten av "Justin Bieber: Never Say Never" har varit till försäljning i endast ett par timmar och 26.000 av de 100.000 biljetterna såldes på bara 12 timmar. Biljetter började säljas i måndags.

Biografer över hela USA har redan haft sina "Justin Bieber: Never Say Never" visningar förhandsgranskningar slutsålda, med visningar på biografer i Universal City, CA, Westbury, NY, Paramus, NJ, Honolulu, HI, Rockaway, NJ, Woodbridge, Ontario och Ancaster, Ontario är redan slutsålda.

Det enda sättet att komma in på förhandsvisningen är om man köper en "Sneak Preview Gift Pack." Det paketet innehåller en biljett till en exklusiv visning innan filmen släpps på resten av biograferna, ett par limited edition "Never Say Never" lila 3D glasögon, en souvenir VIP snodd, och "Justin Bieber: Never Say Never" glow stick och armband.

Packetet finns så långt lagret räcker och går på $30, plus frakt. Det är över $120 för en familj på fyra. Den finns att köpa på www.jb3dpreview.com.

Den särskilda förhandstitten kommer att äga rum onsdagen den 9 februari. För alla andra, "Justin Bieber: Never Say Never" kommer finnas på biograferna i USA på Fredag den 11 feb.


VIDEO: Justin @Madrid‎


Justin sjunger Frére Jacques på NRJ @Paris


Lämnar NRJ Radio. 30 november


Justin @NRJ Radio Paris. 30 November


Episode 3

jb:att dom alltid ska förstöra
du:jaa det kan man säga
jb:jag skulle vilja säga den en sak.......
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jb:jag skulle vilja säga den en sak
du:okej vad är det
jb:jo asså innan turnern så vill du följa med mig till hawaii på semester
du:klart jag vill när ska vi åka?
jb:eehm imorgon
du:kunde du inte ha sagt det tidigare
jb:jo men asså förlåt
du.eeh det gör inget jag åker hem nu och packar så ringer jag när jag är färdig
jb:okej sötnos vi syns sen
du:aah
När du kom hem hade du jätte bråttom att packa du valde bara några kläder
och lite mera.
Justins perspektiv:
Jag kom hem och hämta min väska,jag våga inte direkt berätta att Jessica Jarrell ska följa med till hawaii för jag vet att Cassidy inte gillar Jessica,Cassidy kommer säkert att bli jätte arg men mamma säger att jag måste vara snäll mot Jessica

Cassidys perspektiv:
När jag var klar ringde jag Justin
du:hej Justin jag är klar nu
jb:okej snygging jag kommer och hämtar dig,är där om 20 minuter
du:okej ses snart bby
jb:aah ses snart
Efter 20 minuter plinga det till på dörren och där står Justin med sitt bieber smile
jb:hej gumman
du:hej
Du kramade han och sen när du skulle gå till bilen drog han tillbaks dig och kysste dig.
När vi kom fram på flygplatsen så var det tusentals fans som skrek och grina.
du:varför är det så många fans här
jb:dom gillar väll dig och mig
du:jamen varför står det Jessica på en affisch
jb:förlåt att jag glömde säga det men Jessica ska följa med till hawaii
du:skojar du om hon kommer dit tänker jag inte åka
jb:jo men snälla gumman,om du får ta med en vän du också då?
du:okej jag ska ringa Jasmine
jb:visst jag ska bara gå över till henne och prata lite
du:okej

I telefon:
du:hej jazzy
jv:hej
du:jo jag undrar om du vill följa med  mig till hawaii jag ska åka med justin men han berättade inte att jessica ska med
jv:självklart att jag kommer jag gillar inte jessica så mycket jag heller men jag är på flyplatsen om en halv timme
du:okej ses snart bye luvie
jv:bye

Efter du lag på vände du dig om och såg Justin hångla med Jessica,du kände hur det högg till i hjärtan du tog din väska och sprang mot toan.
dt(dina tankar):varför just med jessica oooh nu hatar jag henne ännu mer.
Jag hörde hur någon ropa mitt namn och knacka på dörren
jv:Cassie hur mår du
du:ahh det är du jag trodde det var justin eller jessica,kom in
jv:vad har hänt???
du:efter jag hade pratat med dig vände jag mig och såg jessica hångla med justin...sniff
jv:aaw stackars dig men nu glömmer vi dom och har skit roligt i hawaii och letar efter snygga killar eller?
du:aah du har nog rätt
Ni gick tillbaks till gaten och gick ombord på planet. Du satt bredvid justin,jessica satt bredvid kenny och jasmine satt bredvid alfredo flores och pattie.Efter 15 minuter.
jb:eeyh du har inte sagt något på halva resan gumman
du:gumman?
jb:ja vi är ju tillsammans
du:inte nu längre,jag gör slut!!
jb:varför sa justin med en ledsen röst jag älskar ju dig
du:men är otrogen
jb:vad menar du
du:jessica
jb:men det var ju inte ja..
du avbröt han snabbt och sa
du:spelar inge roll så sluta prata med mig nu
På hela resan satt du och justin knäppt tysta. När vi kom fram till hotellet satt du och jasmine på er bikinis
du hade den till vänster och jasmine den till höger.
jv:nu sticker vi ut till stranden
af(alfredo flores):gör det ni tjejer
du:okej ses senare

Ni gick ner till stranden sackta och så kände du någon krama dig bakifrån,du vände dig om snabbt och det var justin.
jb:hej snygging
du:stick
jb:vad har jag gjort
jv:vad du har gjort du har liksom hånglat med hennes fiende
jb:ja jag vet och jag är hemskt ledsen, snälla förlåt mig
du:vi får se,men jazzy ska vi gå i vattnet eller?
jv:okej sisten i

Justins perspektiv:
dt:vad har jag gjort jag är helt dum i huvudet. Nu kommer hon aldrig att förlåta mig och jag hoppas att hon fortfarande hänger med på turnern, jag måste snacka med scooter.

I tel:
sc:yo jb wazzup
jb:jo asså jag behöver hjälp jag råkade kyssa jessica när Cassidy såg det vad ska jag göra
sc:du är inte smart mannen men du kan väll bjuda henne på middag sen typ sjunga någon låt som du skrev för henne nyligen
jb:tack så hemskt mycket vi hörs sen
sc:aah

Cassidys perspektiv:

Jag och jazzy bada ganska länge sen när jag gick mot hotellet så kom justin fram till mig
jb:hej cassie,jag undra om du skulle vilja äta med mig senare
du:okej
jb:bra jag hämtar dig om en timme

Du sprang snabbt mot hoteller och sminka dig lite och bytte till dom här kläderna

sen knacka det på dörren. När du och Justin hade ätit ett tag så gick han upp på scenen och sa
jb:denna låt är för dig Cassidy Hudson.

dt:aaaw så söt han är
jb:gillar du den jag skrev den idag(vi lossas att han skrev den då)?
du:jag gillar inte den..... Jag älskar den!!
jb:oj shit du skrämde mig nästan, men jag tänkte säga en sak om jessica
du:vad?
jb:jo det är så här hon ska..........
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommentera gärna. Undrar ni vad han kommer säga? (jasmine) nästa del kommer lite senare

Justin uppträder i Paris. November 30


RSS 2.0