17 november är det den lila dagen


På den 17 novemeber så är det 1år sedan Justi släppte sitt första album My World så alla beliebers ska ha något lila på sig.

Bravo pris


Justin hos läkaren


Justin taggar tillsammans med sin livvakt när han besöker läkare i Beverly Hills på tisdagsmorgonen (26 oktober).

Även regissören Jon M. Chu berättade till MTV om den nya trailern för Justin kommande 3D-film, Never Say Never.

Jon delade med sig: "Det är inte som de andra konserten filmer där du är på scenen och sedan går backstage och sedan på scenen och går backstage. Det är inte bara en konsert... Det här är en musikalisk film, när orden inte räcker med att tala om historier om hans liv, [vi använder musik]".


Lite mer bilder från lakers matchen


Justin Bieber, Jayden Smith & David Beckam Loving LA Lakers Game


 Justin på Lakers match igår omgiven av cheerleaders.Justin Bieber gick en Allstar publik för att titta på Los Angeles Lakers basket får sina mästerskap ringar och sedan gå vidare för att slå Houston Rockets 112-110 på Staples Centre i natt.  
Under spelet hadeJustin Bieber pratat med fotbollslegend och LA Galaxy spelare David Beckham som har blivit ett vanligt courtside på Lakers hemmamatcher.
Beckham såg glad och avslappnad när han prata med Bieber.

Precis kvällen innan David Beckham och hans fru Victoria hade tagit hans tre söner, Brooklyn, 11, Romeo, 8, och Cruz, 5, för att se Justins konsert.

Parad för att få tillbaks Justin till Storbritannien

Över 200 Bieber fans gick ut på gatorna i London den 25 oktober för att visa hur mycket de vill Justin Bieber att återvända till Storbritannien.  
Justin Biebers brittiska fans har marscherade genom gatorna i London. Det är allt att visa sin kärlek till Justin Bieber och att försöka övertyga honom att återvända till Storbritannien.

JB's sista framträdande i Storbritannien var på Capital's Summertime Ball. Arrangörerna Hasti och Gulcan sa att  deras mål var att få Justin att tillkännage en annan turné i Storbritannien.

Never Say Never Trailern official(HD)


40 åring på Justins Konsert


Kanal 5


Never Say Never Trailern


Justins akustiska album släpps ut

Justin Biebers fans är bara en månad bort från att kolla in ett nytt akustiskt album från tonåring känsla.

Förra veckan twittra den kanadensiska pop fenomenet om att släppa en samling av akustiska spår i tid för semester, och på lördag han meddelade skivan kommer att slå hyllor i november.

"Den 23 november släpps det akustiska albumet ut!" Twittra Justin. "Ta det tillbaka till hur vi började.
Sprid ordet. "

Den megastjärna crooner har tidigare antytt att posten kommer att omfatta nedtonade versioner av albumet snitt från My World och My World 2,0, samt en nyligen inspelade spåret Bieber utslagen i Hawaii. Sångaren musikaliska ledare och gitarrist, Dan Kanter, har nämnt albumet har en global känsla. "Älska slagverk ... Cajones och congas!" twittra Kanter.
"Definitivt ett inflytande från våra resor runt om i världen!"

Förutom att släppa en serie mognat ut spår, sa Bieber också i september att han arbetar på en uppföljning till My World 2,0 planeras att släppa i slutet av nästa år.
Den namnlösa albumet kommer också att inkludera ett bidrag från kolleger kanadensiska Hitmaker, Drake.

"Det kommer troligtvis komma ut fjärde kvartalet nästa år", sade Bieber när du arbetar i 2010 MTV Video Music Awards röda mattan. "Drake kommer bli på detta album, jag är inte säker vem.
Jag ska fråga honom om han kan få Lil Wayne där. "

2011 ser ut att intensivt år för Biebs. Medan han är som syftar till att släppa mer ny musik nästa höst, hans 3-D film, "Never Say Never", kommer att drabba biograferna i februari.
"Aldrig" regissören Jon MChu förklarade för MTV News i augusti att flick är "ska berätta underdog historien om var han kom ifrån."

"Det är en riktigt fascinerande historia och det har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu," MChu sade om filmens båge. "Han kunde göra vad företag försöker göra nu när de använder YouTube och de vet inte ens vad jag ska göra med det än. Det är en ganska cool story för vår tid. "

Justin om den 12åriga killen

 Justin Bieber kommenterade att ET om den senaste undersökningen med honom och en 12-årig pojke som påstods överfallen av popstjärnan på en laser tag i Kanada.

Canadian Broadcasting Corporation rapporterade förra helgen att ägaren av en laser tag anläggning berättade Bieber kastades ur sin etablering på fredag kväll efter en 12-årig sade popstjärnan träffade honom.

"Jag kan inte bekräfta några identiteter, men jag kan berätta att vi fått ett klagomål om en påstådd misshandel fredag kväll runt 7:30 från en 12-årig pojkes far," en Royal Canadian Mounted Police representant berättade ET söndagen fortsätter, " Han påstod två timmar före, var hans pojke överfallen på en lokal underhållning anläggning.
Det var minimala skador, och vi är fortfarande i tidiga skeden av denna undersökning. "

ET fångas upp med Bieber en vecka före när han gick med sina kollegor på Varietys 4th Annual Power of Youth. "Ingenting hände," sade Bieber av rapporterna.
"Det är galet." sa Justin, "Det finns en massa saker som jag vill prata om och mobbning är en stor sak."


Justin på Röda mattan på Power of Youth


Justin på intervju med Cris Horwang för thai fans


Justin dansar hula:D


Ett ungt par dog i en tragiska olyckan efter Justin Bieber konsert i Vancouver


Blommor placerades på onsdagen nära platsen för två bilolycka på Harris Road och Lougheed motorväg i Pitt Meadows som dödade ett ungt par.

En tur hem från Justin Bieber konsert tisdagskvällen blev tragiskt för ett ungt par i Pitt Meadows.

Johnny Oliveira, 21, hade plockat upp sin flickvän, Beckie Dyer, 19, och hennes vän från Justin Biebers konsert i Vancouver.

Innan den tragiska olyckan händer, släppte paret av en vän, Katie Sheppard, och var på väg hem på motorväg möte dom en Toyota som sladdade över konkreta median, välte och slog sönder taket på sin bil.

Johnny och Becky dog omedelbart.

Källor sade att en 23-årig kvinna körde Toyota och hon fördes till sjukhus med icke-livshotande skador.
Flera vittnen rapporterade att kvinnan körde aggressivt före kollisionen.

Enligt Katie hade paret Johnny och Becky matchande tatueringar som förklara deras förhållande.

"Beckie var den typ av vän som du kan prata med om någonting. Hon var så omtänksam och utåtriktad. Jag kommer att sakna henne mer och mer för varje dag. Mitt liv kommer aldrig att vara detsamma utan henne.
Hon var verkligen en fantastisk tjej. "sa katie.



Rykten om att Justin har sparkat sin manager

Justins mamma har förnekat rykten om att Justin har sparkat sin manager, och kallade rapporten "absurda".

Det har länge ryktats att Justin avskedat sin manager, Scooter Braun. Men Justins mamma, Pattie Mallette, förnekade de falska nyheterna.

"Nyheten är inte sann . Snälla, tro inte allt som du hör. Ingenting har ändrats i Justins team. Scooter Braun och alla de andra i teamet vi älskar er!" Skrev Pattie på sitt Twitter-konto

Shawty mane/Speaking in tongues


inga killar på justins konsert i vancouver


Justin Bieber misslyckade sin första uppkörning

Justin har berättat hur han grät som ett barn efter att ha misslyckat sin uppkörnings teori. Han vägrade att komma in i sin mammas bil efter att ha misslyckats med provet - han föredrar att gå hem i regnet och tjura på egen hand.

Super-säkera Justin hade tänkt att springa igenom testet och sedan förtjäna ett körkorts tillstånd. Det skulle göra att han skulle kunna sätta sig bakom ratten på sin 16 års present - en Range Rover som han fått av sin mentor, Usher.

Men Justin misslyckades med att göra testet och blev dryg medan hans mamma försökte få hem honom.

Justin sa: "Det fanns inget som kunde få mig att sitta i passagerarsätet, jag grät som en tio-åring. Hon ringde mig när jag gick runt hörnet av parkeringen och ställde sig på gatan. Det kändes som att varje bil som körde förbi knäckte mig".

I Justin's bok:
First Steg 2 Forever: My Story, tillägger han:

"Någon tjej körde förbi, hon satt på mascara medan hon körde ner för gatan - men hon hade säkert ett körkort, hade inte hon det?"

"Någon kille åkte förbi i en lastbil, rökte en cigarett, som han kastade på gatan som om världen var hans askkopp".

"Jag vrålade efter honom, 'Jag hatar dig!' Det kändes så bra. Jag röt till nästa kille, 'Jag hatar dig också!
Och jag hatar dig! Och jag hatar dig!'"

Justin hade klarat sitt test en månad senare i April i Atlanta, Georgia, och har sedan dess sett kört ett par Range Rovers.


Justin Bieber på lazer nöjescentrum

Justin Bieber har ett nytt projekt: nedåt mobbare, precis som den som kallade honom en "bög" på en laser tag match i helgen.


Det hela gick ner under helgen när Biebs spelade laser tag i Kanada med sin far på Planet Lazer. Enligt TMZ, sa Justin hans vänner han visste inte hur sårande det skulle vara att bli kallad ett namn.
Justin väntas göra ett tillkännagivande i veckan att han lånar ut sitt stöd till kampen mot mobbning.

Enligt kanadensiska bloggare zacktaylor.ca var Justin inblandad i ett bråk under en laser tag spel som innebar en 12-årig pojke: "Den 12-åriga ... var kring Justin i ett hörn med sin andra ... vänner och fotografering honom under matchen med sina laservapen.
Justin gjorde vad [någon] skulle göra under [laser tag] och försökte bara komma bort från att bli skjuten på och råkar slå till barnet medan du kör iväg. "

Barnens syster sa att han började gråta för att han drabbades hårt, men när vi såg pojken att det inte [var] inga märken eller något. Justin hängde efter i lobbyn förklara vad som hände när barnen [sic] föräldrar bestämde sig för att ringa polisen. "Han betalade också räkningen för hans laser spel."

Beliebers 100%

Vi har våran flagga █♥█Våran värld : My World .Våran nationaldag :  U smile .våran kung: JUSTIN BIEBER ♥

Bästa facebook gruppen ever

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168851076465546&set=a.157423607608293.38836.100000219633945&ref=nf#!/pages/Vi-vill-ocksa-att-Justin-Bieber-ska-komma-till-Sverige/199562716176

Nagellack


De flesta kändisar har utökat sitt varumärke med klädkollektioner och parfymer, och majoriteten av kändisarna som säljer kosmetika och sminkprodukter är tjejer, eller hur? Tja det vill Justin Bieber göra ändring på! Han ska lansera sin egen kollektion av glittrigt nagellack, ja du hörde rätt! Nagellacket som heter "One Less Lonely Girl" är riktat mot hans miljontals unga kvinnliga fans och kommer säljas exklusivt på Walmart före jul och efteråt kommer det även att finnas på andra butikskedjor så som Target, Sears och Ulta. Underligt val Justin, vi är minst sagt förvirrade... men vi slår vad om att de kommer bli slutsålt på första dagen precis som hans skivor!

Taio Cruz ft Justin Bieber, Ludacris, Nicki Minaj - Break Your Heart Baby


Justin kittlar kines


Lite text ur First Step 2 Forever

Pop känsla Justin Bieber bara 16 år gammal, men redan har en dramatisk historia att berätta om hans snabba upphov till berömmelse. I sin självbiografi Justin Bieber: Första Steg 2 Forever, släpptes den här veckan, berättar Bieber historien om den dag då hans mamma fick ett telefonsamtal som förändrade Biebers liv.

En dag fick hon ett samtal från skoldistrikt.
En kille som heter Scooter Braun hade kallat dem letar efter den här grabben från Stratford.

"Jag är mycket skeptisk till någon i musikbranschen, säger mamma.
"Jag önskar att de skulle lämna honom ensam."

De gav henne Scooter telefonnummer, men hon ringde inte tillbaka honom. Så Scooter började ringa runt till folk i området, försöker hitta oss.
Han var så ihållande att min mamma gått med på att kalla honom tillbaka från en blockerad nummer för att höra honom.

"Snälla, lyssna på mig för bara en minut, Pattie," Scooter sagt. "Och sedan, om du inte vill höra från mig igen, kommer du inte. Jag vill bara säga att jag ser något speciellt i din son. Och jag ser mycket av mig själv i honom, utom när jag var i den åldern jag inte hade någon talang.
Jag tror jag kan hjälpa honom. "

Det faktum att mamma inte omedelbart på luren fick mig att tänka. Kanske är detta på riktigt. Kanske det är så det börjar.
Jag menar, när du sjunger i duschen, låtsas vara en rockstjärna, du egentligen inte tänker på hur det händer.

Scooter hade definitivt mig intresserad, men vad han pratade om lät som handlingen i en film, inte något som händer med en riktig kille i verkliga livet.
Men Scooter eget liv slags lät som en film.

"Så vars karriär är det du bygger nu?" Mamma frågade, redo att Google det och kalla honom om han försökte BS henne.

"Jag skrev bara en rappare som heter Asher Roth.
Han är bara komma igång, men vi har stora planer och jag är glada över hans möjligheter.

"Jag antar, Pattie, den största sak du måste veta om mig, är att jag vill se till att din son aldrig har några" tänk om? "

Scooter hamnade vinna några poäng med henne under loppet av ett långt samtal.

Han gav henne en lång lista med imponerande referenser och de bara slutade prata om familj och moral i ungefär två timmar. Han verkade som en bra kille.
Mamma sa att hon skulle tänka på det, men hon varnade mig för att få mina förhoppningar upp.

Vid denna tid på YouTube åsikter upp i tiotusentals. En video hade sett över 72.000 gånger och hade flera "utmärkelser", som dyker upp när videon genererar en hel del intresse. Skolan startade hösten, och under förmiddagen tillkännagivanden en dag, de spelade ett montage av mina YouTube-videor, som hade kommit till deras kännedom på grund av Scooter ursprungliga telefonsamtal. Jag var fortfarande håller det som en slags hemlig identitet så långt som skolan var berörda. Barnen i skolan hade ingen aning om jag gjorde musik. De har inte hänga vid turistorterna där jag var gatumusikant. Jag var nästan tretton och väntar fortfarande på en tillväxt spurt. Om folk visste mig alls, kände de mig som en idrottsman.
Några av dem trodde att det var deras jobb att sätta mig i mitt ställe, och jag hade en sjunkande känsla här videomontage sak skulle göra dem ännu hårdare på mig.

När mamma äntligen låta mig prata med Scooter i telefon, var jag vill, "Dude, varför gjorde du det? Det var mycket pinsamt. Vet du inte åttonde-klassare äta sina sårade?
Jag behöver inte den typen av exponering. "

Scooter skrattade, som fick mig att skratta också. Efter en timme eller så talade vi som om vi hade känt varandra i flera år.
Vi är verkligen mycket lika på många sätt, en av de viktigaste är att vi gillar en hel del av samma musik.

"Justin", sade han, "jag är jätteglad att prata med dig. Jag har pratat med din mamma och det ser ut som hon kommer att tillåta mig att flyga ner dig till Atlanta på din första flygningen någonsin.
När du kommer ner hit så ska vi se om du kan slå mig i HORSE som du påstår. "Vi har spelat HORSE sedan dess.

"Nej kan göra, sa jag till honom. "Vi ska till Disney World. Jag har sparat för biljetterna.
Det är vår första semester, och jag betalar för det. "

Han fortsatte att arbeta på oss, och mamma och jag pratade den över 'til sent på kvällen.

"Detta kan vara en otrolig möjlighet, mamma.
Jag vill inte skruva upp den. "

"Om detta är vad du vill göra ..." Hon nickade, "Låt oss gå till Atlanta.
Disney World kommer att finnas kvar när vi kommer tillbaka. "

Ur boken JUSTIN BIEBER: First Step 2 FOREVER av Justin Bieber.

Stjärnorna har Bieber Fever


Justin i Twist Oktober/November 2010:D


Christian kör Justin's Range Rover


Haha Justin Ba Stop Stop Stop!!!!

Justin Bieber Anklagad för att träffa 12-åriga-kille på Lasergame Game Center i Vancouver, Kanada

Justin Bieber hamnade i lite problem fredag kväll på en laser tag center i Richmond, BC KANADA.

Ägaren av en laser tag centrum säger Justin sparkades ut ur anläggningen efter en 12-årig pojke klagade till personalen han blev påkörd av sångaren.

Justin Bieber kom till anläggningen med två livvakter och spelade en omgång laser tag med 12 till 14 andra spelare. Personal av laser tag centrum sa Bieber iakttogs runt och kraftigt riktade under spelet.

Bieber är i Vancouver för en konsert på tisdagen.

Richmond RCMP bekräftade de utreder en misshandel där en 12-årig pojke på en underhållning anläggning.

hmm .. Kom igen folk, det är en laser tag spel - han troligen fick knuffade lite eller kolliderade

Justin Bieber värd för EMA Awards via Internet

Justin Bieber värd för MTV European Music Awards (EMA).Dock kommer han egentligen inte kunna fysiskt närvara vid MTV EMA Awards i Madrid i november, men det betyder inte att han inte får vara värd för showen från cyberrymden.JB var bara namnet som EMA: s digitala värd.Han kommer att leva tweeted och interagera med fans via internet genomtänkta livet sändning av utmärkelser visar.Detta är bra idé för MTV, särskilt med tanke på att Justin har en av de största twitter följande sätt när i världen.Så som planerar att ställa in för att se JB göra sin sak på nätet kommer 7 november?

U Smile


I "U Smile" video, Justin Bieber och Anastasia Kassar har otrolig kemi och han sjunger om hennes läppar - så varför inte han försegla affären med en kyss? Vi har den exklusiva bakom kulisserna-svaret!

Justin Bieber är riktigt charmör i hans "U Smile" video! Den 16-åriga popstjärnan möter en vacker blond fan, spelad av skådespelerskan Anastasia Kassar och är tagen av hennes vackra leende.
Trots sjunger om sin läppar (hans "största svaghet"), Justin aldrig veck och rynkor upp - förklaras och Colin Tilley för oss varför Justin gått upp chansen att komma riktigt nära och verkligen personlig med sina fantastiska co-star!

"Vi försöker hålla det PG", den 22-årige regissören berättade exklusivt.

Efter att ha gått om massor av ansikten och meritförteckningar, säger Colin något om Anastasia stod ut, varför hon var perfekt passform för att spela Justin kärlek intresse.

"Hon verkade precis som hon verkligen arbetade för partiet och tonen i videon och låten.
Hon hade en stor personlighet och som verkligen hjälper när du är på uppsättning. "

I själva verket slog Justin och Anastasia bort det så bra, slutade de upp att improvisera de flesta av sina flirtiga interaktioner i videon (vi undrar hur hans GF tycker om det!)!

"På set, skulle jag säga 75% av våra saker ... är Improv från Justin, bara en massa av det naturliga ögonblick med [Anastasia]," Colin förklaras. "Några av de saker i korridorerna, med dem som kör ner på stolpen och sånt - det var bara i ögonblicket. Och det hela introt del var faktiskt freestyle. Några av de råbildmaterial var från en flip cam.
Vi gjorde det fungerar! "

De gjorde säkert. Justin och Anastasia naturliga kemi är obestridlig, men även med gnistor flyger on set, har det inte styrda Justin borta från sin flickvän Jasmine Villegas som gick Justin på sin senaste resa till Hawaii med The Karate Kid stjärnan Jaden Smith.
Vi måste erkänna, vi är bummed hemlighet de höll videon PG - vi ville se en kyss!


Justin @Vancouver Airport


Pattie om Jasmine Villegas

Pattie sägs vara rädd för att Jasmine bara använder Justin's berömmelse för hennes egen vinning. Källan säger: "Pattie berättade för honom att Jasmine kan utnyttja honom till sin egen karriär. Men det ganska mycket gick in genom ena örat och ut genom det andra".

Trots detta, tvekade Justin uppenbarligen inte att visa upp sin närhet till Jasmine när han gav henne en stor kram när hon anlände till Hawaii i fredags, den 8 oktober. Efter att ha spenderat tid med henne och Jaden Smith nästa dag, tweeted han: "Hawaii bra kväll och bra semester här. Jag, Jaden och @JASMINEVILLEGAS hade det jättebra. Tack. Kan inte vänta med att komma tillbaka!"


Justin Bieber film heter Never Say Never <3

 

Omaha mall fan vad jag gillar hans röst i den


Speaking Tongues Shawty Man


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0